Avukatlar

Yılmaz & Çolak Hukuk Bürosu, avukatlık hizmeti verdiği müvekkillerine olası hukuki sonuçlar ve davanın gelişen seyri hakkında düzenli olarak bilgilendirmeyi, müvekkilleriyle düzenli olarak toplantılar yaparak alternatif çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapmayı oldukça önemsemektedir. Davaların seyrine ilişkin bilgilendirmeleri mümkün olan en kısa sürede yaparak müvekkillerin hukuki durumlarını daha açık şekilde görebilmelerini temin etmeye çalışmaktadır.

Av. Yusuf ÇOLAK

Kurucu Ortak & Avukat

1991 Erzurum doğumlu olan Av. Yusuf ÇOLAK Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Eğitim hayatı ve staj süresi boyunca Aile Hukuku, İş Hukuku, İdare Hukuku, Ceza Hukuku, Sigorta Hukuku ve İcra Hukuku alanlarında uzmanlaşmıştır. Yüksek Lisans Tezini Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi üzerine yazmıştır. İş Sağlığı ve Güvenliği önlisans eğitimini tamamlayarak Sosyal Güvenlik Hukuku alanında çalışmalar yapmaktadır. Özel hastaneler, diyaliz merkezleri, güzellik merkezleri ve estetik klinikleri gibi sağlık hizmet sunucularına hukuki danışmanlık yapmaktadır. Sağlık Hukuku ve KVKK alanında sertifikaları bulunmaktadır. Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Temel Eğitimi’ni tamamlamıştır. Mülteci Hukuku Eğitimi’ne de katılmış olan Av. Yusuf ÇOLAK iyi derecede İngilizce bilmektedir.

e-mail: avyusufcolak@yilmazcolakhukuk.com

Av. Samet YILMAZ

Kurucu Ortak & Avukat

1993 Karabük doğumlu olan Av. Samet YILMAZ, Darüşşafaka Lisesi ve Karabük Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin ardından Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Avukatlık stajını Karabük’te tamamlayarak, 2020 yılından itibaren Karabük Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktadır. Boşanma Davaları, Tazminat Davaları, Alacak Davaları, Tapu İptali ve Tescil Davaları, İtirazın İptali Davaları, Kamulaştırma Davaları, İşçilik Davaları, Menfi Tespit Davaları, Ortaklığın Giderilmesi Davaları gibi Özel Hukuk alanındaki davalar üzerinde uzmanlaşmıştır. Güncel olarak Karabük Üniversitesi’nde Hukuk Etiği alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

e-mail: avsametyilmaz@yilmazcolakhukuk.com

Av. Mustafa KESER

Kurucu Ortak & Avukat
1980 Karabük doğumlu olan Av. Mustafa KESER, 2003 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Adana ve Iğdır’da İcra Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Kariyerine Ankara’da hakim adayı olarak devam eden KESER; Kahramanmaraş, Tokat, Giresun ve Şanlıurfa’da hakimlik görevini başarıyla icra etmiştir. Ayrıca çalışma hayatı boyunca Yargıtay Tetkik Hakimliği de yapmıştır. Mevcut durumda Yılmaz & Çolak Hukuk Bürosu’nun kurucu avukatlarından biri olan Av. Mustafa KESER Aile Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İcra Hukuku, Miras Hukuku, Ticaret Hukuku ve Tüketici Hukuku alanlarında uzmanlaşmıştır.

Av. Ümithan KAPLAN

Yönetici Ortak & Avukat

1996 Karabük doğumlu olan Av. Ümithan KAPLAN, Karabük Fen Lisesi’nin ardından İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2018 yılında mezun olmuştur. Avukatlık stajını 2019 yılında Karabük’te tamamlamıştır. Sonrasında kendi avukatlık bürosunu açarak Ceza Hukuku, Aile Hukuku ve İcra Hukuku alanlarında uzmanlaşmıştır.

Av. Gülşah MASATCI ERSÖZ

1991 yılında Zonguldak’ta doğan Av. Gülşah MASATCI ERSÖZ, 2014 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Aynı yıl Kastamonu Barosu’nda avukatlık stajına başlamış ve 2016 yılında stajını başarıyla tamamlayarak avukatlık ruhsatını almıştır. 2024 yılı Ocak ayı itibarıyla Karabük Barosu’na kayıtlıdır. Av. Gülşah MASATCI ERSÖZ İş Hukuku, Ceza Hukuku, İdare Hukuku, Sigorta Hukuku, İcra Hukuku ve Tazminat Hukuku gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmış olup, mevcut durumda Yılmaz & Çolak Hukuk Bürosu’nda bu alanlarda aktif olarak avukatlık yapmaktadır.

Av. Beyza Nur TOPAL GİZLENCİ

1998 Antalya doğumlu olan Av. Beyza Nur TOPAL GİZLENCİ, 2020 yılında Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2021 yılında Avukatlık stajını Antalya’da tamamlayarak avukatlık ruhsatını almıştır. 2023 yılında Erciyes Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisans programından “Ceza Muhakemesinde Belirti” isimli tezini yazarak mezun olmuştur. Yüksek lisans tezi, Adalet Yayınevi bünyesinde kitap olarak yayınlanmıştır. Şu anda Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Kamu Hukuku alanında doktora eğitimine devam etmektedir. Ceza Hukuku, İdare Hukuku ve Anayasa Mahkemesi – AİHM Bireysel Başvuru alanlarında uzmanlaşmıştır. Mevcut durumda Yılmaz & Çolak Hukuk Bürosu’nda aktif olarak avukatlık yapmaktadır.

Av. Asude GÖKÇE

1999 Karabük doğumlu olan Av. Asude GÖKÇE, Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ardından; 2022 yılında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 2024 yılında avukatlık stajını Karabük Barosu’nda tamamlayarak avukatlık ruhsatını almıştır. Avukatlık stajı süresince, Ceza Hukuku alanında uzmanlaşmıştır. Yılmaz & Çolak Hukuk Bürosu’nda Ceza Avukatı olarak çalışmaktadır. Bununla birlikte; Avrupa Konseyi’nin yürüttüğü HELP (Human Right Education For Legal Professionals – Hukuk Profesyonelleri İçin İnsan Hakları Eğitimi) programı kapsamında, “Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine Giriş” eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Av. Derya Betül ÖZER

2000 doğumlu olan Av. Derya Betül ÖZER, lise eğitimini 2018 yılında Karabük Özel Final Temel Lisesi’nde tamamlamış ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimine başlamıştır. Üniversitenin Kadın Hakları Departmanında aktif olarak çalışan Av. Derya Betül Özer, 2023 yılında onur öğrencisi olarak üniversiteden mezun olmuştur. Avukatlık stajını Karabük’te tamamlayarak 2024 yılında ruhsatını almıştır. Şu an aktif olarak Aile Hukuku, Kira Hukuku, İcra Hukuku ve Sulh Hukuk Mahkemesinin görevli olduğu dava dosyalarında uzmanlaşmak üzere çalışmaktadır.

Stj. Av. Zeynep ÜRÜŞAN

1998 Erzurum doğumlu olan Stj. Av. Zeynep ÜRÜŞAN, Özel Güneş Kız Anadolu Lisesi’nin ardından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2023 yılında mezun olmuştur. Avukatlık stajını Yılmaz & Çolak Hukuk Bürosu’nda yapmaktadır. Ceza Hukuku, Bilişim Hukuku ve Kişisel Veriler Hukuku alanlarında uzmanlaşmak üzere çalışmaktadır.